Senior klientspecialist för anställning

Senior klientspecialist för anställning

Vill du bli del av ett härligt gäng och skönt bolag inom MS Workspace-området? Vi behöver utöka och söker nu efter en senior klientspecialist för anställning! Har du ett gediget track-record som klienttekniker med tonvikt på Powershell och klientautomatisering? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Om Mindgrape

Mindgrape växer med uppgiften, kvalitet står i fokus när vi levererar produkter, konsulttjänster och utbildningar till företag, organisationer och myndigheter.

Företaget grundades 2006 och vi fokuserade initialt på konsulttjänster men med lyhördhet för branschens behov kunde vi snart utvecklas vidare. Genom att alltid hålla oss i framkant av utvecklingen och vara uppdaterade på de senaste nyheterna har företaget kunnat expandera efterhand. Idag har Mindgrape ett tjugotal anställda som var och en är experter inom sitt eget område, tack vare detta har vi störst samlad kompetens för applikationsleverans. När vi såg behovet av kunskapsförmedling i branschen började vi förmedla högklassiga utbildningar för olika produkter som exempelvis Microsoft Application Virtualization.

2012 blev Mindgrape nordisk utbildningspartner till Flexera Software vilket innebär att vi idag håller deras officiella kurser i AdminStudio och InstallShield. Våra instruktörer håller alla en hög standard, de har lång erfarenhet från arbete inom området och är själva utbildade i produkterna. 2014 valdes Mindgrape ut som officiell nordisk distributör för Flexera Softwares produkter AdminStudio, App Portal, InstallShield och InstallAnywhere. Dessa lösningar är nödvändiga för applikationshantering och för företag som genomför stora förändringar i sin IT-miljö, exempelvis migreringar till Windows 7 och 8 samt till molnet och virtualisering av klienter, servrar och applikationer.

Taggar