+46 8 410 97 400


Tjänster


Deployment

 Mingrapes deploymentteam fokuserar på kundens behov och skapar individuella lösningar för vilka system som kan användas och föreslår en design. Oftast används Microsoft Deployment Toolkit (MDT), Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) och AdminStudio. Teamet har även djupgående kunskap i Windows klienthantering, PowerShell, Vbscript samt Windows Server

Projektledning

Våra erfarna projektledare bidrar med kunskap till varje projekt. De har arbetat med bland andra agilemetoden DSDM Atern, Project Management Body of Knowledge (PMBoK) och Praktisk ProjektStyrning (PPS). De håller även populära seminarier i workshopteknik och projektledning på exempelvis IHM Business School.

IT-infrastruktur

Våra Infrastrukturkonsulter arbetar huvudsakligen med utveckling, design, drift och underhåll av Windows-plattformen. Alla konsulter hos oss är klassade som väldigt erfarna och kunniga inom sitt område, samt är de certifierade i produktsviter från Microsoft, VmWare och Citrix etc.

Molntjänster

Molntjänster är ofta ett naturligt steg i optimeringen av sin IT-infrastruktur.

Våra specialområden är produktivitet och samarbetslösningar med fokus på Microsofts molntjänster som:

  • Office 365

  • Azure

  • EMS Enterprise Mobility Suite

  • Cloud Security

Vår målsättning är att hjälpa dig att ta del av fördelarna med en molnbaserad IT-infrastruktur och agerar oberoende partner och rådgivare inför dina frågor och funderingar kring molntjänster.